Some Ads.

Thursday, September 29, 2011

My Pilot days are closing in

I think if I was ever drowning I would grab onto a lime.

From Letters of Note:

My Pilot days are closing in

Late-2000, in an effort to find a sponsor for his act, stand-up comedian Mitch Hedberg wrote to the makers of his new favourite pen, The Uni-Ball Gel Impact, and suggested such a partnership. His amusing letter — or, more specifically, a draft of it as written on tour with his wife, Lynn — can be seen below.

Other examples of the late comedian's previously unseen writings can be found at the recently revamped and highly recommended Mitch Hedberg website.

Transcript follows. Image courtesy of MitchHedberg.net.



Transcript
UNIBALL:

HI....

I AM WRITING TO THE MAKERS OF THE UNIBALL 'GEL IMPACT' PEN. UNFORTUNATELY I AM DOING SO WITH A PILOT P-500. AS OF THIS MOMENT, I HAVE YET TO LOCATE YOUR MAGNIFICENT PEN IN A STORE. AS SOON AS I FIND ONE I WILL PURCHASE ONE.

THIS IS THE DEAL....

I AM A STAND-UP COMEDIAN, MY NAME IS MITCH HEDBERG. I HAVE BEEN ON 'THE LATE SHOW WITH DAVID LETTERMAN' SIX TIMES. I HAVE A ½ HOUR COMEDY CENTRAL SPECIAL THAT IS PLAYED ON THE CHANNEL ALL THE TIME. I'VE MADE A GUEST APPEARANCE ON 'THAT 70'S SHOW' AND I HAVE A VERY VERY SMALL ROLE IN THE NEW CAMERON CROWE FILM, 'ALMOST FAMOUS.' I'VE DONE JUST ABOUT EVERY CABLE COMEDY SHOW AROUND.

RIGHT NOW I AM ON A TOUR IN AN RV WITH MY WIFE. OUR NEXT STOP IS RALEIGH, N.C.. ONE EVENING WE PULLED INTO A KOA TO SLEEP. I HAD TO FILL OUT A RESIGNATION SLIP AND THE SECURITY GUY HANDED ME ONE OF YOUR GEL IMPACT PENS TO DO THE JOB.

IT WAS A VERY SATISFYING WRITING EXPERIENCE TO SAY VERY LITTLE.

I WOULD LOVE TO ARRANGE A SPONSORSHIP DEAL WITH YOUR COMPANY SO I CAN PLUG THE THING. I'D BE SO HAPPY TO WEAR A UNIBALL T-SHIRT ON MY NEXT LETTERMAN SPOT. I'D PROMOTE THE PEN ANYWAY POSSIBLE.

I STILL HANDWRITE MOST OF MY JOKES. PERHAPS I WILL TYPE THEM MORE IF UNIBALL UNLEASHES A GEL IMPACT KEYBOARD. I USE PENS CONSTANTLY. YOUR PEN IS IT. I'VE TRIED BUYING EXPENSIVE PENS BUT NONE HAVE LIVED UP TO THE G.I.. SO SMOOTH AND EASY TO CONTROL.

IS THERE ANYTHING WE CAN DO TOGETHER? WOULD YOU BE INTERESTED IN CO-SPONSORING A TOUR? WE COULD PUT A LARGE BANNER ACROSS THE BACK OF THE STAGE: "GEL IMPACT IS RESPONSIBLE FOR THE WRITTEN VERSIONS OF THE JOKES THIS COMEDIAN IS SAYING."

I'D BE SO PROUD.

LET ME KNOW WHAT YOU THINK AND THANKS A TON FOR READING THIS.

MY PILOT DAYS ARE CLOSING IN.

SINCERELY,

(Signed)

MITCH HEDBERG
(Address redacted)

SORRY ABOUT ANY SPELLING MISHAPS!


Original Page: http://feedproxy.google.com/~r/LettersOfNote/~3/MvmL5rA-qdI/my-pilot-days-are-closing-in.html

 775-293-8637 - pɐԀı ʎɯ ɯoɹɟ ʇuǝS

Thursday, September 22, 2011

?

P85

Uh wut? Better yet, Saginaw, don't tell me...